Clínica dental a Sabadell

Si vols presumir de somriure, demana cita a la nostra clínica dental a Sabadell

clínica dental SabadellBenvingut a la web de Dentimed, la teva clínica dental a Sabadell de referència des de fa més de 20 anys. Portem dues dècades dedicats a vetllar pel bon estat de la teva boca, amb l'objectiu que puguis lluir el millor dels teus somriures, tant estèticament com funcional. Per a això, posem al teu abast una exclusiva oferta de tractaments destinats a prevenir, mantenir i cuidar la teva salut i la teva higiene bucodental.

No som una franquícia, som una clínica dental a Sabadell que ofereix una atenció propera i totalment personalitzada. Aquí sempre estaràs atès pel mateix equip de professionals, perquè per a nosaltres no ets un número més. Ens preocupa la salut del pacient, no imposar uns tractaments caríssims i moltes vegades innecessaris que en les clíniques franquiciades t'ofereix un comercial i no un odontòleg, com en el nostre cas.

 

Tractaments odontològics

A la nostra clínica dental a Sabadell t´oferim una assistència integral, que contempla totes les especialitats de l'odontologia. Tenim els mitjans tècnics i humans necessaris per diagnosticar i tractar qualsevol alteració que afecti la teva boca. Perquè hi ha una solució específica per a cada problema odontològic.

 

Som especialistes en:

sabadell clínica dental

  • Odontologia conservadora. Tractament de les càries, per tal de salvar la peça i evitar la seva extracció.
  • Ortondòncia. Tractaments ortodòntics per a totes les edats.
  • Periodòncia. Prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties dels teixits que envolten i suporten les dents: genives, os alveolar, lligament periodontal i ciment radicular, i de les periimplantitis, problemes dels teixits que envolten els implants.
  • Endodòncia. Tractament del teixit polpar (nervi) de dents amb càries molt profundes o fractures.
  • Pròtesis dentals. Substituïm les peces perdudes o deteriorades, perquè recuperis la funcionalitat de la teva boca.
  • Implantologia. Rehabilitació dental a partir d'implants, per recuperar les dents perdudes. Torna a somriure, a menjar i a parlar sense problemes.
  • Articulació temporomandibular. Tractament de les alteracions de l'oclusió, els músculs i articulacions que intervenen en la masticació.
  • Estètica dental. Tot tipus de tractaments perquè presumeixis d'un somriure de cine.
  • Odontopediatria. Tractaments bucodentals per a nens. Prevenció, curació i detecció de malposicions dentals.

 

Diagnòstic bucodental

A partir d'un diagnòstic personalitzat, determinem quin és el tractament dental més adequat a cada cas, el que pot proporcionar un resultat més eficaç per millorar la salut o l'estètica de la teva boca. T´informarem de tot això de forma detallada, perquè coneguis les solucions dels tractaments disponibles, el seu cost i durada. Perquè a Dentimed sabem que un client informat esdevé un pacient satisfet.

DENTIMED

  C/ Manuel de Falla, 17,
Sabadell, 08206, (Barcelona)

  93 745 95 44

Tractaments